Magic News

Supermodelul Elle MacPherson, la plimbare pe străduţele din Braşov - “O să vă spun dacă este Europa sau țara zânelor”

Petrecerea organizată de Halloween la Castelul Bran a adus multe celebrităţi în România, iar printre ele s-a aflat şi Elle MacPherson.

Cunoscutul super model al anilor 90 a ajuns la Braşov şi nu a putut trece neobservată. Iar Braşovul a vrăjit-o pe celebra Elle, care a ajuns în multe locuri de vis de-a lungul unei cariere fabuloase în modeling.

„Ce îți vine în minte când te gândești la cuvântul Transilvania, dacă te gândești la el? Ceea ce îmi vine în minte sunt munții de o frumusețe sălbatică, castelele străvechi, vârcolacii și vrăjitoarele - un tărâm al obscurității magice. Cum să cred că voi fi încă în Europa, la intrarea într-un astfel de tărâm? O să vă spun dacă este Europa sau țara zânelor, când ajung acolo.”


Elle s-a plimbat prin centrul Braşovului şi pe străduţe, bucurându-se de frumuseţea oraşului şi de vremea bună. La 58 de ani, cea supranumită “The Body” afişează o siluetă perfectă. P

entru plimbarea prin Braşov, ea a ales o ţinută casual, o pereche de pantaloni din piele, pulover alb, geacă de piele şi bocanci, lăsându-şi liber părul. La petrecerea de la Castelul Bran, Elle a purtat un costum special şi şi-a ascuns părul lung sub o perucă blondă.

Elle MacPherson face parte din generaţia de super modele a anilor 90, alături de Linda Evangelista, Cindy Crawford, Naomi Campbell şi Christy Turlington. Este cunoscută pentru recordul de cinci apariții pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit Issue începând cu anii 1980.

Petrecerea de Castelul Bran a fost organizată de Peter Thiel, co-fondator Paypal, miliardar în Top Forbes şi bun prieten cu Musk. Printre invitaţii săi s-au aflat Sergey Brin, fondator al Google, Steve Jurvetson, fondator al Hotmail şi membru în conducerea Space X, fondată de Musk, Luke Nosek, co-fondator al Pay Pal şi Larry Page, co-fondator al Google.