Magic News

Petrecere fabuloasă de Halloween la Castelul Bran. Miliardari şi celebrităţi, printre invitaţi

Elon Musk, cel mai bogat om al Planetei, ar fi petrecut Halloween-ul în România, la Castelul Bran, unde a avut loc o petrecere cu adevărat fabuloasă.

Deşi s-a vehiculat că Elon Musk ar fi organizatorul petrecerii, se pare că cel care s-a ocupat de organizarea evenimentului a fost Peter Thiel, co-fondator Paypal, miliardar în Top Forbes şi bun prieten cu Musk.

Invitaţii au început să vină pe rând, aterizând la Bucureşti, Sibiu sau Târgu Mureş, iar printre ei s-au aflat mai mulţi miliardari, dar şi actriţele Angelina Jolie şi Julia Sandstrom. La Bran au ajuns Sergey Brin, fondator al Google, Steve Jurvetson, fondator al Hotmail şi membru în conducerea Space X, fondată de Musk, Luke Nosek, co-fondator al Pay Pal şi Larry Page, co-fondator al Google.

Sâmbătă seara, invitaţii s-au distrat la o stână turistică din Poiana Brașov. Ei au fost întâmpinați cu pâine, sare și țuică de prune, iar Elon Musk a postat un mesaj pe Twitter în care a spus: „Pâinea proaspăt coaptă este o bucurie a vieţii“. Prezenţa lui Elon Musk la Bran nu a putut fi confirmată, avionul său privat, un Gulfstream G650ER înmatriculat N628TS, a zburat din San Jose spre aeroportul Hawthorne din sudul L.A.-ului în noaptea dintre sâmbătă și duminică, scrie adevarul.ro.

Julia Sandstrom a confirmat însă pe Instagram prezenţa în România: „Land of the Vampires... Stoked to play in Transylvania this Halloween“ („Țara vampirilor... Încântată să mă joc în Transilvania de acest Hallooween“). Actriţa suedeză, care este şi DJ și cântăreață, a fost cea care a întreținut atmosfera la petrecerea de la Bran.

Duminică seară a avut loc petrecerea de la Castelul Bran, locație care a fost rezervată integral, susțin sursele. Reprezentanții castelului au confirmat faptul că atât duminică, cât și în următoarele zile vor avea loc evenimente private. Petrecerea la care au participat 200 de invitaţi ar fi costat 2 milioane de dolari.

În meniul realizat cu ingrediente locale s-ar fi aflat: sângerete în crustă de aluat cu flori de ceai şi susan negru, sos de brânză cu usturoi negru şi sos de vin rosu fructat. Apoi, oaspeţii au servit păstrav somonat marinat în cerneală de sepia, pe bucaţi de mămăligă cu cerneală de sepia, cu piure de mango cu lime şi menta. Felul principal a fost format din piept de raţă cu cremă de cartofi mov cu trufe, alături de linte neagră fructată, carppaccio din sfeclă roşie, cremă de hrean şi de usturoi alb, iar ca desert, colivă cu chipsuri de ciocolată neagră şi chutney din petale de trandafir.