Magic News

Kate Middleton, aparţii stylish la finalele de tenis de la Wimbledon

Kate Middleton a fost prezentă în tribune la finalele de la Wimbledon, Ducesa de Cambridge, care patronează All England Lawn Tennis Club, fiind cea care le-a înmânat câştigătorilor, Elena Rybakina şi Novak Djokovic, trofeele.

La finala dintre Ons Jabeur şi Elena Rybakina, Kate a purtat o rochie galbenă superbă, aceeaşi pe care a îmbrăcat-o în turneul din Caraibe de anul acesta.

A arătat perfect în rochia Roksanda, pe care a accesorizat-o cu cercei Kiki McDonough şi pantofi albi Gianvito Rossi. Ea l-a întâlnit în tribune pe Tom Cruise, pe care îl cunoaşte foarte bine după ce a asistat la Londra la premiera celui mai nou film al său, “Top Gun: Maverick”.

La finala masculină câştigată de Novak Djokovic în faţa lui Nick Kyrgios, Ducesa şi-a făcut apariţia într-o rochie albastră cu buline albe.

Ea i-a avut alături pe Prinţul William şi pe Prinţul George, cel mai mare dintre copii, care a făcut cunoştinţă cu Novak Djokovic, învingător pentru a 7-a oară la Wimbledon şi ajuns la cel de-al 21-lea titlu de Mare Şlem. Kate şi familia sa sunt mari fani tenis, Prinţul George urmând cursurile unui club de tenis de la vârsta de 5 ani, iar Ducesa joacă des tenis cu copiii ei.