Magic News

David Beckham, alături de mama lui la Wimbledon. Cei doi au asistat la meciul Simonei Halep cu Amanda Anisimova

Turneul de la Wimbledon programează ultimele partide din această ediţie, iar celebrităţile nu ratează meciurile spectaculoase de tenis.

După Kate Middleton şi Prinţul William, prezenţi la meciul lui Novak Djokovic cu Jannik Sinner, camerele de televiziune l-au surprins în tribune pe David Beckham.

Fostul fotbalist a venit însoţit de mama lui, Sandra, iar cei doi au asistat la meciul câştigat de Simona Halep în faţa Amandei Anisimova, dar şi la victoria dramatică a lui Rafael Nadal în faţa lui Taylor Fritz.

David a arătat perfect într-un outfit Ralph Loren, cu sacou maro, cămaşă în dungi, cravată cu buline, pantaloni albi, mocasini de piele întoarsă, ilustrând stilul sportiv clasic britanic. Fosta legendă a fotbalului a avut astfel cea mai bună ţinută masculină de anul acesta de la Wimbledon.

În plus, David şi-a accesorizat ţinuta cu cel mai nou ceas al său, Tudor Black Bay Pro, un nou model Watches&Wonders, fără îndoială cel mai bun ceas de călătorie pe care brandul elveţian l-a lansat şi al cărui preţ este de aproximativ 4000 de dolari.

Nu este prima dată când David şi mama lui iau loc în tribune la Wimbledon, cei doi fiind văzuţi de-a lungul anilor la meciurile de tenis de la Londra.