Magic News

Gwen Stefani şi Blake Shelton - Prima aniversare a căsătoriei

Gwen Stefani şi Blake Shelton s-au căsătorit pe 3 iulie 2021 în Oklahoma, la ferma artistului.

Cei doi artişti au sărbătorit acum un an de căsătorie, ocazie cu care Gwen a postat un clip cu imagini din cea mai frumoasă zi din viaţa ei.

Artista a ales să dezvăluie cele mai emoţionate momente ale ceremoniei, pe melodia “Can’t Help Falling in Love” a lui Elvis Presley. “Un an a trecut, mereu împreună Blake Shelton”, a scris Gwen, iar artistul i-a răspuns: “Te iubesc! Mulţumesc că ai spus “Da”.


Blake a postat, la rândul său, o fotografie superbă din ziua căsătoriei şi i-a mulţumit soţiei sale pentru cel mai bun an al vieţii sale. Gwen i-a răspuns şi l-a descris drept “bărbatul visurilor ei”.


Blake Shelton şi Gwen Stefani s-au întâlnit în 2015, an în care amândoi au divorţat de partenerii lor, şi s-au logodit în anul 2020, iar nunta lor din 2021 a fost una de vis. Artistul a construit special pentru nunta cu Gwen o capelă, iar artista a arătat perfect în cele două rochii create de Vera Wang.

“Visul a devenit realitate”, a scris artista, care a purtat un voal pe care au fost inscripţionate numele lui Blake Shelton şi ale celor trei copii ai ei. Rochia de petrecere a fost brodată cu două păsări care îi reprezintă pe Gwen si pe Blake şi trei pui de pasăre, simbol pentru cei trei copii ai ei, Kingston, Zuma şi Apoll, iar creaţia de inspiraţie rock i-a venit ca turnată lui Gwen.