Magic News

Gwen Stefani şi Blake Shelton s-au căsătorit după o relaţie de 6 ani. Primele imagini de la ceremonie

Zvonurile legate de căsătoria cuplului Gwen Stefani şi Blake Sheleton s-au adeverit în acest weekend, cuplul spunând “Da” după o poveste de iubire începută cu 6 ani în urmă.

Ceremonia a fost una intima şi foarte restrânsă şi a fost organizată în Oklahoma, acolo unde artistul are o fermă. Mai mult, se pare ca acesta a construit o capelă pentru a se căsători cu Gwen.

„Blake a construit o capelă pe terenul fermei sale din Oklahoma. El a făcut-o, dar a avut parte și de ajutor. Se vor căsători în acea capelă, cel mai probabil la începutul anului viitor”, scria WS Weekly.

Artista a postat pe Instagram mai multe instantanee de la nuntă, cu mesajul “Visul a devenit realitate”. Ea a purtat o rochie specaculoasă cu corset, scurtă în faţă şi cu o trenă lungă. În imagini cei doi pozează fericiţi lângă tortul de nuntă, în maşină sau în decorul minunat de la fermă. Într-o altă poză, Gwen apare tot într-o rochie albă, scrurtă şi extrem de sexy, aceasta fiind alegerea sa pentru petrecere.

Ambele rochii au fost create de Vera Wang, iar pe voalul rochiei de la ceremonie au fost inscripţionate numele lui Blake Shelton şi ale celor trei copii ai artistei.

Rochia de petrecere a fost brodată cu două păsări care îi reprezintă pe Gwen si pe Blake şi trei pui de pasăre, simbol pentru cei trei copii ai ei, Kingston, Zuma şi Apoll, iar creaţia de inspiraţie rock i-a venit ca turnată lui Gwen.

Gwen Stefani, în vârstă de 51 de ani, şi Blake Shelton, de 44 de ani, s-au logodit anul trecut după ce s-au cunoscut în 2014, când erau antrenori la The Voice.

Ei şi-au anunţat logodna printr-o fotografie în care se sărută, în timp ce artista arată spre aparatul foto mâna cu inelul de logodnă. Poza a fost însoţită de un simplu cuvânt din partea fostei solistei No Doubt: “Da”.

„Gwen, mulţumesc pentru că mi-ai salvat anul 2020... şi restul vieţii. Te iubesc. Am auzit un DA!”, a scris cântăreţul de muzică country declarat de revista People în 2017 cel mai sexy bărbat.

În 2015, atât Gwen, cât şi Blake au divorţat, iar în 2016 s-au afişat pentru prima dată împreună.

În 2018, ei au cântat melodia „You Make It Feel Like Christmas”, inclusă pe albumul cu piese de Crăciun al lui Stefani, iar în 2020, au urcat pe scena galei Grammy pentru a interpreta „Nobody But You”, cântec inclus pe discul artistului, „Fully Loaded: God's Country”.