Magic News

ELVIS, noul film regizat de Baz Luhrmann, despre viața regelui rock ‘n roll-ului, hitul lunii iunie la cinema!

ELVIS, noul film regizat de Baz Luhrmann, despre viața regelui rock ‘n roll-ului, hitul lunii iunie la cinema!

Presley a devenit un adevărat simbol cultural pentru muzica rock, fiind, considerat, de asemenea, și cel mai important sex-simbol al anilor 1950-1960. Actorul Austin Butler va interpreta rolul principal, după ce a fost ales dintr-o listă mai lungă din care făceau, de asemenea, parte Harry Styles, Miles Teller și Aaron Taylor-Johnson, printre alți actori de top.

Despre ce este ELVIS?

Răspunsul simplu este „Elvis”. Răspunsul mai nuanțat este viața lui Elvis prin prisma talentului, faimei și tulburărilor sociale, așa cum este spus în contextul relației sale complicate cu impresarul lui, colonelul Tom Parker. Filmul, care îl are în rol principal pe Austin Butler și pe Tom Hanks în rolul managerului marelui artist, colonelul Tom Parker, urmărește ascensiunea și apoi căderea lui Elvis pe fundalul peisajului cultural în evoluție din America, precum și explorarea rock-n-roll-ului, moștenirea legendei.

Sinopsisul filmului afirmă: „Povestea se adâncește în dinamica complexă dintre Presley și Parker, care se întinde pe o perioadă de peste 20 de ani, de la ascensiunea lui Presley la faimă până la celebritatea sa fără precedent, pe fundalul peisajului cultural în evoluție și al pierderii inocenței în America. În centrul acestei călătorii se află unul dintre cei mai importanți și influenți oameni din viața lui Elvis, Priscilla Presley.”