Magic News

Fetele Presley i-au adus un omagiu lui Elvis

Fosta soţie, fiica şi nepoatele lui Elvis Presley au fost prezente la Chinese Theatre pentru a-i aduce un omagiu celebrului artist.

Cele trei generaţii de femei au păşit pe covorul roşu, de la Priscilla la Lisa Marie şi la fetele acesteia, Riley, şi gemenele Finley şi Harper şi şi-au lăsat amprentele degetelor în cimentul din faţa Chinese Theatre.

Priscilla şi familia sa a fost în prim-plan în ultima lună o dată cu lansarea filmului “Elvis”, în regia lui Buz Luhrmann, peliculă care a fost prezentată pentru prima dată la Festivalul de film de la Cannes. Cu un Austin Butler magistral în rolul lui Elvis, filmul a avut cronici favorabile, iar actorul ar putea fi nominalizat la Oscar. “Este o poveste adevărată, povestită într-un mod creativ pe care doar Buz, în mainera lui artistică, îl putea reda. Austin Butler este excepţional”, a confirmat Priscilla.

Ea avea doar 14 ani când l-a cunoscut pe Elvis, cu 10 ani mai mare. Cei doi s-au căsătorit în 1967 şi au divorţat în 1973 după venirea pe lume a fiicei lor, Lisa Marie. Aceasta este mama a patru copii, Benjamin, care s-a sinucis, în 2020 şi Riley, al căror tată este Danny Keough şi gemenele născute în timpul căsătoriei cu chitaristul Michael Lockwood, de care a divorţat în 2016.