Magic News

Keanu Reeves, cu iubita pe covorul roşu

Keanu Reeves şi artista Alexandra Grant, iubita lui, au participat recent la o gală caritabilă, care a avut loc la Los Angeles, la Museum of Contemporary Art.

Cu această ocazie, Alexandra a purtat o rochie roşie, foarte chic, accesorizată cu balerini argintii şi, ca de obicei, a preferat să nu îşi vopsească părul, pe care l-a coafat foarte simplu.Keanu a fost foarte elegant într-un costum bleumarin, iar cei doi s-au ţinut de mână şi s-au privit cu multă dragoste.

Actorul în vârstă de 57 de ani este împreună cu Alexandra, 49 de ani, de aproximativ 4 ani, deşi se pare că relaţia a început mai demult. Cei doi au preferat însă să fie extrem de discreţi şi doar în ultima perioadă au început să se afişeze împreună.

Prima lor apariţie a fost în 2019, când au fost prezenţi la LACMA Art + Film Gala, eveniment care a avut loc în L.A. Timp de mulţi ani au fost prieteni, colaborând la “Ode to Happiness” şi “Shadows”, cărţi scrise de Keanu cu ilustraţii realizate de Alexandra.

Aceasta a povestit în martie 2020, în revista Vogue, cum a ajuns în atenţia tuturor după ce apăruse alături de Keanu. “Dragostea la fiecare nivel este profund importantă pentru identitatea mea… Există o perioadă de izolare pe care o fac ca pictor, dar preţuiesc profund experienţa de a fi în relaţii”, spunea Alexandra, care a dezvăluit că a fost sunată de aproape fiecare cunoscut după apariţia ştirii că este cu Keanu.

Iar actorul pare, în sfârşit, liniştit după ce a suferit mult în dragoste, în anii 90 pierzându-şi într-un accident de maşină iubita care era însărcinată.