Magic News

Richard Gere a reapărut pe covorul roşu alături de soţia lui mult mai tânără

După aproape trei ani de absenţă, Richard Gere a reapărut pe covorul rou împreună cu Alejandra Silva, soţia lui.

Cei doi au fost prezenţi la City Harvest Benefit Gala, un eveniment la care au mai participat şi John Legend alături de Chrissy Teigen.

Actorul american în vârstă de 72 de ani şi soţia lui, Alejandra, de 39 de ani, au zâmbit şi s-au lăsat fotografiaţi. Gere a fost foarte elegant într-un costum bleumarin cu cămaşă alba, iar Alejandra a arătat perfect într-o rochie lungă.

Cei doi sunt împreună de 7 ani şi au doi băieţi, de 3, respectiv 2 ani. Richard Gere mai are un băiat în vârstă de 22 de ani născut în timpul căsătoriei cu Carey Lowell. Richard Gere şi Alejandra Silva s-au căsătorit în 2018 pe proprietatea actorului de langa New York in cadrul unei ceremonii inspirata de povestile indiene.

Alejandra l-a descris pe Richard Gere în cel mai frumos mod posibil: "Este omul cel mai umil, mai sensibil, afectuos, mai atent, mai amuzant, mai generos pe care l-am intalnit vreodată ... Ce pot sa spun? Sunt asa de indragostita!"

La randul lui, Richard Gere a marturisit: "Sunt cel mai fericit om din lume. Cum as putea sa nu fiu? Sunt casatorit cu o femeie frumoasa, inteligenta, sensibilă, angajata sa-i ajute pe oameni, care este distractiva, rabdatoare, care stie sa ierte, care este un mare bucatar - face cele mai bune salate în lume! "Alejandra meditează, este vegetariana, o mama grozava, are atingerea unui înger... si este si din Spania: tara regilor și a reginelor, a lui Cervantes și a lui Buñuel ... Nu iti poti dori mai mult decat atat."