Magic News

Motivul pentru care Sandra Bullock ia o pauză de la actorie

Sandra Bullock, una dintre cele mai apreciate actriţe de la Hollywood, câştigătoare de Oscar, şi-a anunţat retragerea din lumea cinematografiei într-un interviu pentru The Hollywood Reporter, fără a preciza cât timp va dura.

Pe parcursul a 30 de ani, Sandra, acum în vârstă de 57 de ani, a jucat în 50 de filme, şi a admis că suferă de un fel de burnout. „Nu vreau să fiu datoare programului nimănui, în afară de al meu,” a spus actriţa, care este mama a doi copii, pe care i-a adoptat, şi cărora vrea să le dedice tot timpul său.

„Sunt atât de epuizată. Sunt atât de obosită și nu sunt capabilă să iau decizii sănătoase și inteligente și știu asta,” a continuat Bullock. Întrebată fiind cât timp plănuiește să ia pauză de la actorie, aceasta a răspuns: „Chiar nu știu”.

„Munca a fost întotdeauna constantă pentru mine și am fost atât de norocoasă,” a adăugat Bullock. „Mi-am dat seama că poate devenea cârja mea.”

Actriţa a recunoscut că nu s-a simţit niciodată confortabil cu expunerea de care a avut parte de-a lungul timpului. „Mă îngrozesc când vine vorba de presă, când vine vorba de a fi în public și când vine vorba de a face o ședință foto,” a spus Bullock. „Pur și simplu mă prăbușesc. Nu mă pricep la asta, dar ceea ce îmi place este să lucrez în tandem cu oamenii pentru a crea ceva.”

Sandra Bullock nu a luat această decizie brusc, ea gândindu-se de ceva timp la această posibilitate. În martie, aceasta a spus pentru CBS: „Vreau să stau acasă. Deci nu îi fac nimănui care investește într-un proiect niciun favor dacă spun că vreau doar să fiu acasă. Pentru că alergam mereu la următorul lucru. Vreau doar să fiu prezentă și responsabilă pentru un singur lucru.”