Magic News

Cameron Diaz a renunţat la toate standardele de frumuseţe după ce a părăsit Hollywood-ul

Ani la rând, Cameron Diaz a fost una dintre cele mai iubite actriţe de la Hollywood, perioadă în care a jucat în comedii celebre, dar a fost şi victima unui sistem care impunea anumite standard de frumuseţe.

Actriţa a renunţat însă în 2014 fără regrete la cinematografie, pentru a se dedica familiei sale. A devenit mama unei fetiţe, Raddix, iar acest lucru i-a schimbat complet priorităţile, dar şi rutina de frumuseţe.

Cameron are acum 49 de ani şi a povestit într-un podcast pentru BBC că a renunţat la toate standardele de frumuseţe impuse de Hollywood şi că se simte bine în pielea ei.

„Este greu să te uiți la tine și să te judeci în funcție de standardele impuse de alții și cred că acesta este unul dintre cele mai mari schimbări din viața mea, în ultimii aproape 10. Acum trăiesc ca o sălbatică.”, a mărturisit Cameron.

“Ultimul lucru la care mă gândesc zilnic… poate deloc în timpul zilei, este cum arăt. Literalmente nu fac nimic. Îmi place să nu mă spăl niciodată pe față”, a continuat ea, dezvăluind că are „un miliard de produse” care practic adună praful pe rafturi.

Cameron Diaz se concentrează pe viaţa de familie, de 7 ani ani fiind căsătorită cu Benji Madden. În 2020, cei doi au devenit părinţii unei fetiţe, iar viaţa lor s-a shimbat şi mai mult.