Magic News

Declaraţia de dragoste a lui Jennifer Lopez pentru Ben Affleck. Imagini inedite cu cei doi

Jennifer Lopez este îndrăgostită nebuneşte de Ben Affleck, bărbatul alături de care trăieşte o a doua poveste de iubire.

Cuplul a reluat relaţia terminată în urmă cu aproape 20 ani, iar acum, la maturitate, se bucură de şansa de a fi din nou împreună. Cei doi nu ezită să îşi mărturisească iubirea, lucru care s-a întâmplat acum, de Ziua Tatălui, o sărbătoare foarte importantă în America.

Artista a scris un mesaj plin de iubire pentru Ben, care se dovedeşte un partener formidabil şi un părinte extrem de iubitor atât cu cei trei copii ai lui din relaţia cu Jennifer Garner, cât şi cu cei doi ai lui Jennifer.

„Am avut un loc în primul rând pentru a vedea cum ești tată de mai bine de un an și nu am văzut niciodată un tată mai consecvent, mai iubitor și mai altruist. Și asta nu doar față de proprii tăi copii, ci și față de ai mei fără obligații. Te prezinți și îi pui întotdeauna pe ei pe primul loc. Ești afectuos și implicat în fiecare moment în care ei sunt cu tine și, sincer, este unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le-am văzut vreodată.”, a scris Jennifer care şi-a însoţit mesajul cu un colaj de filme şi de fotografii inedite. 


Cuplul a achiziţionat recent o proprietate fabuloasă construită în 1930 de architectul Paul Williams, situată în celebrul şi exclusivistul cartier Bel Air şi aflată chiar peste drum de faimosul Bel Air Country Club. Proprietatea de 1800 de metri are o piscină care oferă o privelişte spectaculoasă asupra oraşului. Cu siguranţă, cei cinci copii ail or se vor simţi perfect în această casă ca în filme.