Magic News

Jennifer Lopez şi Ben Affeck şi-au cumpărat prima lor casă împreună

Jennifer Lopez şi Ben Affleck şi-au cumpărat prima lor casă împreună, o vilă la Los Angeles, pe care au plătit aproximativ 50 de milioane de dolari.

Cuplul a achiziţionat o proprietate fabuloasă construită în 1930 de architectul Paul Williams, situată în celebrul şi exclusivistul cartier Bel Air şi aflată chiar peste drum de faimosul Bel Air Country Club

Proprietatea de 1800 de metri are o piscină care oferă o privelişte spectaculoasă asupra oraşului, iar cei cinci copii, trei ai lui Ben şi doi ai lui Jennifer, se vor simţi perfect în această casă.

Proprietatea oferă tot confortul, având 10 dormitoare, 17 băi, între care una cu o cadă de aur, sală de cinema, sală de sport, cramă, livinguri spaţioase, patru bucătării.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck au primit o a doua şansă să fie împreună, după ce la începutul anilor 2000 au fost la un pas de căsătorie. S-au despărţit atunci din cauza presiunii media la care au fost supuşi şi fiecare şi-a văzut de viaţă. Ben a devenit tatăl a trei copii, născuţi în timpul căsătoriei cu Jennifer Garner, iar Lopez a avut doi copii, gemenii Max şi Emme, cu Marc Anthony.