Magic News

Ewan McGregor s-a căsătorit cu Mary Elizabeth Winstead, cu 14 ani mai tânără decât el

La 51 de ani, Ewan McGregor s-a căsătorit în weekend cu Mary Elizabeth Winstead, iubita lui cu 14 ani mai tânără.

Actorul din “Star Wars” este la cea de-a doua căsătorie, după cea de 22 de ani cu scenografa Eve Mavrakis, cei doi fiind părinţii a patru fete, Clara (26), Esther (21) şi Anouk (11) şi Jamyan, adoptată din Mongolia.

Ewan şi Mary au organizat o ceremonie discretă, chiar la ei acasă, la care au participat famiiile şi prietenii apropiaţi. „Meniul a fost unul organic, de fermă. Sunt un cuplu adorabil. Sunt destul de discreti și le place viața lor în canion. Deseori fac drumeții și merg la plajă", a declarat un apropiat pentru "Daily Mail". O altă sursă a spus "Page Six" că „Sunt mai îndrăgostiți decât oricând, iar faptul că anul trecut li s-a născut primul copil le-a întărit legătura.”

Ewan McGregor şi Mary Elizabeth Winstead s-au întâlnit în 2016, pe platourile de filmare de la “Fargo”. La momentul respectiv, ambii erau căsătoriţi, iar după un an au fost surprinşi în timp ce se sărutau într-un restaurant din Londra. Mary s-a despărţit de regizorul Riley Stearns, iar Ewan a divorţat la rândul lui de Eve. În 2021, actorul a devenit tatăl unui băieţel a cărui naştere a fost anunţată de fetele actorului.

Foto: Gettyimages.com