Magic News

Actriţa Lily Collins, fiica muzicianului Phil Collins, s-a căsătorit. Imagini de la nunta de basm

Actriţa Lilly Collins, cunoscută pentru rolurile din „Tolkien”, „Mank” şi „Emily in Paris” s-a căsătorit cu regizorul Charlie McDowell după o relaţie de doi ani.

Nunta a avut loc în Colorado, la câteva săptămâni după ce ea a încheiat filmările la sezonul 2 din “Emily in Paris”, iar mirii au postat mai multe fotografii de la nuntă.

Lily are 32 de ani şi este fiica artistului Phil Collins şi a lui Jill Tavelman, iar McDowell, în vârstă de 38 de ani, este fiul actriţei Mary Steenburgen cu actorul englez Malcolm DcDowell şi fiu vitreg al lui Ted Danson.

Actriţa a purtat o rochie superbă, semnată Ralph Lauren, şi a scris că a avut o nuntă de basm: „Ceea ce a început ca un basm, e acum realitatea mea permanentă. Nu o să pot niciodată descrie în cuvinte cât de special a fost weekend-ul trecut, dar magic este un cuvânt destul de bun pentru a începe.”, a scris actrița pe contul său de Instagram.

„Niciodată nu mi-am dorit să fiu jumătatea cuiva mai mult decât îmi doresc să fiu a ta, iar acum am devenit soția ta. Pe 4 septembrie 2021 am devenit oficial unul pentru celălalt pentru totdeauna. Te iubesc infinit @charliemcdowell. Nu am am fost niciodată mai fericită”, a mai spus Lily Collins.