Magic News

„Legații”, o comedie de Iura Luncașu, s-a lansat pe Netflix. Smiley, Speak și Nicole Cherry, între vedetele din film

Filmul „Legații", o comedie în regia lui Iura Luncașu, cu o distribuție plină de vedete, s-a lansat în exclusivitate pe Netflix.

Smiley, Speak, ȘTEFANIA, Nicole Cherry, Skizzo Skillz, KEED, LU-K Beats, Super ED și NOSFE sunt doar câțiva dintre cei care vor putea fi urmăriți în cadrul producției „Legații".

„Legații" spune povestea unui grup de colegi care ajunge la munte, în teambuilding, toți fiind pregătiți pentru un weekend specific corporatiștilor. După o noapte în care petrec, aceștia află la micul dejun, de la Răzvan, CEO-ul companiei, că de data asta urmează să facă ceva aparte. Mai exact, să plece într-o drumeție de 24 de ore pe un traseu de munte, însă nu oricum, ci legați între ei cu o sfoară. Obiectivul este să ducă la capăt acest experiment, fără ca cineva să se dezlege. Unii dintre ei protestează, dar până la urmă își iau minimul necesar, se leagă la o distanță de doi metri între ei și pleacă la drum.

„A fost un proiect foarte ambițios, din punctul meu de vedere, pentru că a fost pentru prima dată când mi-am forțat puțin strategiile. M-am orientat spre o zonă în care îmi doresc să ajung, respectiv cea de smart content. Nu mai sunt subiecte ușurele, facile. Am ales un subiect care să provoace audiența. Mi s-a părut cu atât mai interesant că distribuția a reacționat foarte bine la această idee și că nu eram eu singurul nebun care voia să facă altceva. Totul a fost spectaculos la filmări, cu o energie foarte, foarte bună. Pe de altă parte, a fost un proiect ca toate celelalte, pentru că a fost un proiect de suflet.", a povestit regizorul Iura Luncașu.