Magic News

Bijuteria fabuloasă purtată de Victoria Beckham la nunta fiului ei

Brooklyn Beckham, fiul cel mare al cuplului David şi Victoria Beckham, s-a căsătorit cu Nicola Peltz în vila pe care familia miresei o are în Palm Beach, Florida.

Ceremonia grandioasă a costat 3,5 milioane de dolari, iar Nicola a strălucit într-o rochie Valentino. Alături de mireasă, toată lumea a avrut să vadă o altă femeie: pe Victoria Beckham, mama mirelui, creatoare de modă de mulţi ani.

Victoria a profitat de ocazie pentru a crea ţinute pentru câteva invitate, precum Eva Longoria sau Mia Regan, prietena filului ei, Romeo. Designerul şi-a creat şi ei o rochie superbă, o creaţie gri metalic cu broderie, pe care a accesorizat-o cu mai multe bijuterii, între care una a atras atenţia în mod deosebit.


Ea a avut un colier extrem de simplu, dar de efect, un lănţişor de aur cu un pandantiv cu un diamant de 15 carate, o bijuterie care ar valora 2,5 milioane de dolari. Este vorba despre un colier special pentru Victoria, un cadou pe care l-a primit de la David cu mulţi ani în urmă, în ziua botezului lui Brooklyn. Victoria şi-a strâns părul, iar astfel bijuteria a fost pusă în valoare extrem de bine, iar lokk-ul său a fost pur şi simplu perfect.