Magic News

Căsătoria lui Brooklyn, fiul lui David şi al Victoriei Beckham. Primele imagini de la nuntă

Brooklyn Beckham, fiul cel mare al cuplului David şi Victoria Beckham, s-a căsătorit cu Nicola Peltz la Palm Beach.

Cei doi s-au logodit în iulie 2020, iar Brooklyn se declara cel mai norocos om de pe pământ. “Îţi promit să fiu cel mai bun soţ şi apoi cel mai bun tată.”

Ceremonia a fost însă amânată din cauza pandemiei de Covid-19, iar acum a avut, în sfârişit loc, în vila familiei miresei din Palm Beach. Nicola este fiica miliardarului Nelson Peltz şi a fostului model Claudia Heffner, iar mireasa a arătat superb într-o rochie creată de Casa Valentino, o creaţie pe corp şi cu un voal imens de dantelă.

Nunta a fost una evreiască, tatăl miresei fiind evreu, şi a costat aproximativ 3 milioane de dolari. Mirii au deschis ceremonia dansând pe melodia “Only Fools Rush In” a lui Elvis. Cavalerii de onoare ai mirelui au fost fraţii săi, Romeo şi Cruz, iar domnişoara de onoare a miresei a fost chiar bunica ei din partea mamei, Bunny. Victoria Beckham a purtat o rochie argintie, lungă, iar David un costum foarte elegant.

Printre invitaţii la eveniment s-au aflat Eva Longria, Serena Williams sau Chef Gordon Ramsay. De asemenea, au mai fost prezenţi Tom Brady şi soţia sa Gisele Bundchen, dar şi Mel C, fosta colegă a Victoriei Beckham din trupa Spice Girls, Snoop Dog şi Marc Anthony.

Brooklyn şi Nicola vor locui într-o vilă de 10,5 milioane de dolari din Beverly Hills, cumpărată chiar înainte de nuntă.