Make Life Magic

Andreea Marin, schimbare neaşteptată de look - „Ceva special se întâmplă cu mine”

În această primăvară, Andreea Marin a simţit nevoia unei schimbări de look, cu care a surprins pe toată lumea.

În această primăvară, Andreea Marin a simţit nevoia unei schimbări de look, cu care a surprins pe toată lumea.

Vedeta de televiziune a avut, până acum, părul tuns bob şi vopsit într-o nuanţă de şaten închis, însă specialiştii în frumuseţe i-au propus un alt look, iar Andreea a acceptat provocarea. Ea a apărut complet schimbată, afişând un păr blond închis cu şuviţe şatene, o schimbare care i se potriveşte perfect. Andreea Marin este extrem de atentă la imaginea sa, iar vedeta are un stil de viaţă foarte sănătos. La fiecare început de an, urmează un program de detoxifiere, lucru care s-a întâmplat şi anul acesta, când a slăbit 6 kilograme.

„După ce am slăbit 6 kg cu dietă de la nutriţionist, nu de oriunde, timp de două săptămâni şi încă una de regim de viaţă sănătos gândit de mine, căci principiile de viaţă echilibrată le cunosc, sunt şi logice dacă vrei să te simţi bine în pielea ta, după ce am adăugat şi sport, saună sau masaj, după ce m-am bazat şi pe energia pusă în muncă, pentru că nu e deloc puţină agitaţie la început de an şi alerg mereu de la un proiect la altul, această disciplină a fost completată de proceduri de slăbire şi tonifiere (....)”

Hrana mai puţină şi atent aleasă, mişcarea şi timpul de calitate pe care şi l-a oferit au ajutat-o să fie plină de energie şi pregătită pentru noi provocări. Andreea a lansat de curând cartea „Nu există nu se poate”, în care a adunat lecţiile primite în viaţă, dar şi poveştile unor oameni extraordinari.

„Este o carte despre lecțiile pe care le-am primit de la viață, dar și poveștile unor oameni extraordinari, care au îndrăznit mai mult și nu au renunțat la drumul lor, indiferent câte obstacole li s-au ivit în cale. O carte care îmi doresc din suflet să meargă din mână în mână, din generație în generație, căci știu că ea conține câte un crâmpei de înțelepciune, bucurie de a trăi frumos și demn, dragoste și lecții de viață prețioase pentru fiecare vârstă”, spune Andreea.