Magic News

Jennifer Lopez - Super HOT în cele mai recente fotografii

Jennifer Lopez a realizat recent o şedinţă foto pentru brand-ul Dolce&Gabbana, a cărei imagine este, iar fotografiile sunt incredibil de sexy.

Artista în vârstă de 52 de ani bifează o nouă campanie publicitară pentru celebra casă de modă, pentru care pozează acum în lenjerie intimă.

Alături de David James Gandy, Lopez promovează în cel mai senzual mod posibil noua colecţie de ochelari a brandului italian.  

Lopez este posesoarea unui corp perfect, rezultat al numeroaselor şedinţe de antrenament şi al stilului de viaţă sănătos pe care îl duce. Prin urmare, i-a fost uşor să poarte în aceste fotografii lenjerie neagră din dantelă şi accesorii Dolce & Gabbana, iar look-ul său este completat cu o pereche de ochelari de soare.

Fotografiile în care Jennifer este mai sexy decât oricând au fost realizate de Mert Alas and Marcus Piggott, un duo de fotografi care semnează campanii pentru branduri cunoscute.

Artista se află în prezent în Grand Canaria, Spania, unde filmează pentru noul său film, ”The Mother”, şi unde este însoţită de Ben Affleck, iubitul ei.

În vară, Jennifer Lopez a fost invitată la Veneţia, la o prezentare D&G, unde a avut o apariţie regală, ea purtând atunci o ţinută florală cu diademă, despre care s-a vorbit foarte mult.