Magic News

Bonnie Tyler în imagini fabuloase de colecţie

Celebra cântăreață britanică Bonnie Tyler revine în România cu un concert aniversar: 40 de ani de când a lansat un cântec intrat în legendă, „Total Eclipse of the Heart”.

Artista va susține un concert pe 28 februarie, la ora 19.00, la Sala Palatului din București. Născută în 1951, în Skewen, sub numele de Gaynor Hopkins, cântăreața galeză Bonnie Tyler este cunoscută pentru vocea sa răgușită.

A devenit cunoscută odată cu lansarea albumului "The World Starts Tonight" din 1977 și a single-urilor "Lost in France" și "More Than a Lover".

Single-ul ei din 1978 "It's a Heartache" a ajuns pe locul patru în UK Singles Chart și pe locul trei în US Billboard Hot 100.

În anii 1980, Tyler s-a aventurat în muzica rock alături de compozitorul și producătorul Jim Steinman, care a scris cel mai mare hit al ei, "Total Eclipse of the Heart" și un alt mare succes al anilor 1980, "Holding Out for a Hero".

A avut succes în Europa continentală în anii 1990 cu Dieter Bohlen, care a scris și produs hitul ei "Bitterblue".

Atât "It's a Heartache", cât și "Total Eclipse of the Heart" se numără printre cele mai bine vândute single-uri din toate timpurile, cu vânzări de peste șase milioane de exemplare fiecare. Munca ei i-a adus trei nominalizări la premiile Grammy și alte trei nominalizări la Brit Award.

Până la concertul din România, o redescoperim pe Bonnie într-o serie de fotografii de colecţie, cele mai multe din anii 80.