Magic News

Irene Cara, interpreta melodiilor “Fame" şi “Flashdance”, a murit la vârsta 63 de ani - “Va zâmbi de acolo, din Rai”

Actriţa şi cântăreaţa Irene Cara, câştigătoare de Oscar şi Grammy, interpreta celebrelor melodii “Flashdance” sau “Fame”, a încetat din viaţă la vârsta de 63 de ani.

“Vă rog să împărtăşiţi gândurile şi amintirile legate de Irene”, a scris pe Twitter agentul Judith Moose, cel care a anunţat moartea artistei.

“Le voi citi pe toate şi ştiu că ea va zâmbi de acolo, din Rai. Ea îşi adora fanii. Era un suflet frumos şi moştenirea sa va dăinui prin muzica şi filmele sale”, a adăugat Moose.

Irene Cara a murit la locuinţa Florida, iar cauza decesului nu a fost dezvăluită. Artista şi-a câştigat celebritatea odată cu rolul rolul Coco Hernandez din musicalul din 1980 “Fame”.

Melodia “Fame” din film, cântată de ea, a devenit hit, iar Irene a fost nominalizată în acel an la Globurile de Aur şi la Premiile Grammy.


În 1983 a fost coautoarea versurilor “Frashdance... What a Feeling”, single pentru care a fost recompensată cu Premiul Oscar pentru Cel mai bun cântec original, dar şi cu un Grammy pentru Cea mai bună interpretare.