Magic News

Demi Moore împlineşte 60 de ani. Darul pe care şi l-a oferit ei şi tuturor femeilor

Pe 11 noiembrie Demi Moore împlineşte 60 de ani, o aniversare pe care actriţa a ales să o celebreze într-un mod cu totul special.

Demi este una dintre cele mai mari actriţe ale generaţiei sale, protagonista unor filme de referinţe din istoria cinematografiei. A fost nominalizată la Globul de Aur pentru rolul din “Fantoma mea iubită”, iar în 1996 devenea actriţa cel mai bine plătită datorită onorariului de 12,5 milioane de dolari primit pentru “Striptease”.

Pentru aniversarea de 60 de ani, Demi a realizat o colecţie de costume de baie pentru brandul Andie, pe care le prezintă chiar ea. Cu părul său negru, lăsat liber şi costumele de baie, unul mai sexy decât altul, Demi pozează cu dezinvoltură. Colecţia pentru Andie este mai mult decât atât însă.


Cu aceste fotografii, Demi sparge toate regulile legate de ceea ce femeile ar trebui să poarte sau nu la o anumită vârstă. “Trebuie să schimbăm ideea că femeile devin mai puţin attractive o dată ce îmbătrânesc. Nu vrem să nu ne mai simţim sexy”, a spus actriţa. Ea îşi asumă vârstă de 60 de ani, însă nu vrea ca un număr să fie acela care o defineşte, ci experienţa. Demi se simte acum foarte bine în pielea sa, deşi a avut şi ea multe momente de îndoială de-a lungul timpului şi nu a fost mereu încrezătoare. Prin această campanie, ea speră ca femeile să se simtă mai încrezătoare şi mai frumoase.

Viaţa nu a fost mereu uşoară pentru Demi care a povestit în volumul de memorii “'Inside Out: A Memoir” detalii şocante din copilăria şi adolescenţa sa. La 12 ani şi-a salvat mama care voia să se sinucidă, iar la 15 ani a fost violată de un bărbat care i-ar fi plătit mamei actriţei 500 de dolari. Actriţa i-a dedicat cartea mamei ei, dar şi celor trei fiice pe care le are cu Bruce Willis. A avut probleme cu drogurile şi alcoolul în anii 80, iar divorţul de Ashton Kutcher a fost un alt moment dureros pentru ea. La sfârşitul anului 2012 cântărea 46 de kilograme, fetele ei nu mai vorbeau cu ea, iar ea a ajuns la spital după ce a fumat cannabis sintetic şi a inhalat oxid de ozot.

A depăşit însă problemele şi scrie astfel în cartea ei: “Dacă porţi în suflet apăsătoarea greutate a ruşinii şi a traumelor nerezolvate, oricâţi bani şi oricât succes şi celebritate ai avea, nu înseamnă nimic”.