Magic News

Al Bano este în România - Despre magie, frumuseţea vieţii, muzică şi vin

Al Bano a sosit în România pentru concertele pe care le va susţine alături de Romina, pe 11 noiembrie, la Bucureşti, şi pe 13 noiembrie, la Cluj-Napoca.

Pentru că muzica lui este atât de iubită la Magic FM, Liana Stanciu a stat puţin la poveşti cu celebrul artist italian, care ne-a dezvăluit câteva lucruri despre el.

Al Bano a numit-o pe Liana o adevărată rază de soare, în timp ce prezentatoarea matinalului i-a apreciat energia artistului italian.

Acesta a dezvăluit că în anii 60 a primit  o mulţime de scrisori din partea fanilor din România. De asemenea, l-a cunoscut pe marele producător de televiziune Valeriu Lazarov cu care a lucrat foarte mult în Spania.

Evident, Liana l-a întrebat dacă crede în lucrurile magice şi ce este magic pentru el. “Cred în magie. Muzica este magică. Magic este răsăritul şi apusul. Magică este luna. Magic este zâmbetul unui copil”.

Prezentatorea MagicMorning l-a întrebat pe artist dacă atunci când urcă pe scenă trăieşte un sentiment anume. Al Bano spune că atunci când momentul magic, plin de emoţii, de a cânta pe scenă se termină, crede că nu va mai cânta vreodată. Când urcă pe scenă, adrenalina îl copleşeşte. “Fiecare noapte de concert este un examen. Pentru mine, fiecare noapte”.

De-a lungul anilor, Al Bano a cântat în fiecare parte a globului, însă există totuşi o ţară în care artistul nu a ajuns, iar aceasta este Noua Zeelandă.

Al Bano ne-a vorbit şi despre ceea ce îi place să facă, acele mici plăceri pe care le are. Fobalul este una dintre ele, însă cea mai mare pasiune a lui, după muzică, evident, este vinul. În anul 1973, din Crama Al Bano Carrisi a ieşit prima sticlă de vin, Don Carmelo, care poartă numele tatălui lui. Artistul şi-a respectat astfel promisiunea făcută tatălui în momentul în care aplecat din sat în căutarea succesului, aceea de a se întoarce şi a face vin.

Muzica, fotbalul, vinul sunt pe lista marilor sale plăceri, însă Al Bano spune că mai sunt atâtea altele: “Îmi place mult cultura, să călătoresc, lumea miraculoasă a mărilor şi oceanelor, plină de culori şi de animale, de o linişte incredibilă”.

La final, Al Bano ne-a oferit şi un sfat preţios legat de natura care este o adevărată şcoală a vieţii: “Trebuie să înţelegem frumuseţea vieţii prin intermediul celor 24 de ore ale unei zile”.