Magic News

Jennifer Aniston - Cel mai sincer interviu. Nu a ascuns nimic despre dorinţa de a deveni mamă, încercări si presiunea la care a fost supusă ani la rând

Jennifer Aniston este pe coperta revistei “Allure”, căreia i-a acordat şi un interviu extrem de sincer şi de emoţionant despre lupta sa de a fi mamă.

Actriţa susţine „că nu are nimic de ascuns” şi vorbeşte pentru prima dată pe larg despre dorința sa de a deveni mamă, care nu a putut fi realizată într-un mod natural. În tot acest timp, presa a publicat constant articole în care se spunea că este însărcinată sau care anunțau posibilele sarcini.

Aniston a trecut prin fertilizări în vitro şi a suportat presiunea socială şi întrebările constante despre momentul în care va avea un copil.

Actrița în vârstă de 53 de ani, care este protagonista unor fotografii extrem de sexy, a povestit: „Aș spune că la sfârșitul anilor 30, 40, am trecut printr-o perioadă foarte grea și, dacă nu ar fi fost cazul, nu aș fi devenit niciodată cine sunt astăzi".

În timp ce era tot timpul în atenţia presei, Jennifer încearca, în cel mai mare secret, să devină mamă: „Am tot încercat să rămân însărcinată”, a povestit actrița pentru revista Allure. “A fost un drum dificil. Au fost ani întregi în care s-au făcut speculații în privinţa mea. Am încercat fertilizarea in vitro, am băut ceaiuri chinezești, de toate. Și iată-mă, azi. Am pierdut acel tren”.

Jennifer Aniston spune, însă, că s-a împăcat cu ideea. “Nu am niciun regret. Sunt mândră de ridurile şi părul meu alb. Nu îmi mai pun problema: ce-ar fi fost dacă, ceea ce este eliberator”, a spus Aniston.

Vedeta din serialul “Friends” a vorbit adesea despre hărţuirea de care au parte femeile care nu au copii: “Nu îmi place presiunea pe care oamenii o pun pe mine, pe femei, cum că ai eşuat ca femeie dacă nu ai procreat. Nu mi se pare corect”, spunea aceasta, tot într-un interviu pentru Allure. Aniston a adăugat că poţi fi “un om complet” şi dacă nu ai un partener sau un copil, iar astfel de decizii sunt personale şi nu trebuie judecate de nimeni.