Magic News

Mariah Carey a început pregătirile de Crăciun. E din nou timpul pentru “All I Want for Christmas Is You”

Mariah Carey este una dintre persoanele care iubesc cel mai mult Crăciunul, iar artista a început deja pregătirile.

Mariah Carey este una dintre persoanele care iubesc cel mai mult Crăciunul, iar artista a început deja pregătirile. În mod evident, Mariah s-a întors din nou la hit-ul său, “All I Want for Christmas is You”, poate cea mai ascultată melodie din timpul sărbătorilor de iarnă.


Pentru acest an, artista pregăteşte o serie de concerte la Toronto şi New York din care nu va lipsi desigur cunoscuta melodie de Crăciun. “Vino să celebrezi Crăciunul cu mine în decembrie. Emoţionată să fiu pe scenă şi să sărbătoresc cu toată lumea”.

Lansat în 1992, albumul “Merry Christmas” a ajuns pâna pe locul 3 în topul Billboard 200, şi a rămas în acest clasament timp de 82 de săptămâni. În 2019 „All I Want for Christmas Is You” a fost pe primul loc în topurile din America pentru prima dată în 25 de ani. Cântecul s-a aflat pe prima poziţie în clasamentul revistei Rolling Stone şi în Billboard Hot 100.

„All I Want For Christmas Is You” a fost, de asemenea, pe primul loc în topul Amazon Music. Lansat în 1994 şi inclus pe albumul “Merry Christmas”, cântecul nu fusese niciodată pe prima poziţie, cea mai buna clasare, locul 3, atingând-o în 2018.