Magic News

De ce iubeşte Mariah Carey atât de tare Crăciunul

An de an, Mariah Carey abia aşteaptă Crăciunul pentru a face din această sărbătoare un basm. Atât pentru cei din jurul ei, pentru cei doi copii, cât şi pentru ea.

Copil fiind, interpreta melodiei “All I Want For Christmas Is You” nu s-a putut bucura de Crăciun cu adevărat, motiv pentru a transforma acum totul în magie.

Într-un interviu pentru revista Elle, artista a dezvăluit de ce iubeşte atât de tare Crăciunul: "Cred că e ceva ce durează de când eram copil, când îmi doream ca lucrurile să fie perfecte de sărbători. Și nu erau niciodată. Întotdeauna cineva strica momentul, întotdeauna membrii acestei familii dezorganizate care se strângeau împreună stricau totul".

Multe lucruri rele i s-au întâmplat când avea 12 ani, dar “acolo era și spiritul acelui copil, acea luptătoare care nu se lăsa, care se accepta așa cum era, chiar dacă lumea nu mă înțelegea din punctul meu de vedere", a povestit artista.

După căsătoria cu Tommy Mottola, Mariah a început să aibă Crăciunul pe care l-a visat mereu: "Am făcut un pact cu mine că nu voi mai permite niciodată să mi se întâmple așa ceva. După ce am trecut de prima mea relație am creat Crăciunul pe care mi-l doream". Anul acesta, ea a pregătit un show special, “Magical Christmas Special”, care va fi disponibil din 4 decembrie pe platforma de streaming Apple TV. “A fos un an atât de dificil. Cred că oamenii au nevoie să se distreze”, a spus Mariah. Alături de ea se vor mai afla Ariana Grande, Jennifer Hudson, Snoop Doog şi mulţi alţi artişti.

Un nou cântec de Crăciun, în interpretarea artistelor Mariah Carey, Ariana Grande şi Jennifer Hudson va fi, de asemenea, difuzat pe platformele de streaming începând din 4 decembrie.

În 2019 „All I Want for Christmas Is You” a fost pe primul loc în topurile din America pentru prima dată în 25 de ani. Cântecul s-a aflat pe prima poziţie în clasamentul revistei Rolling Stone şi în Billboard Hot 100 de săptămâna aceasta. „All I Want For Christmas Is You” a fost, de asemenea, pe primul loc în topul Amazon Music. Lansat în 1994 şi inclus pe albumul “Merry Christmas”, cântecul nu fusese niciodată pe prima poziţie, cea mai buna clasare, locul 3, atingând-o în 2018.