Magic News

Gisele Bundchen şi Tom Brady au divorţat după 13 ani de căsătorie

Gisele Bundchen şi Tom Brady au confirmat, din păcate, zvonurile legate de despărţirea lor. Cuplul a divorţat după o căsătorie de 13 ani, perioadă în care au devenit părinţii a doi copii.

Cei doi au făcut şi primele declaraţii despre divorţ, supermodelul şi jucătorul de fotbal american scriind că se vor ocupa împreună de creşterea copiilor.

„Cu multă recunoștință pentru timpul petrecut împreună, Tom și cu mine ne-am finalizat divorțul pe cale amiabilă. Prioritatea mea au fost și vor fi întotdeauna copiii, pe care îi iubesc din tot sufletul. Vom continua să-i creștem împreună și să le oferim toată dragostea de care au nevoie, toată grija și atenția pe care o merită din plin. Decizia de a încheia o căsnicie nu este deloc una ușoară, dar ne-am distanțat și, deși este dificil să treci printr-o astfel de experiență, mă simt binecuvântată pentru toată perioada în care am fost împreună și îi doresc lui Tom tot ce este mai bun. Vă rog frumos să ne respectați intimitatea în aceste timpuri delicate. Mulțumesc”, a fost mesajul transmis de Gisele Bündchen.

Tom Brady a scris şi el despre faptul că au luat decizia în mod amiabil şi că sunt recunoscători pentru timpul petrecut împreună:

„În ultimele zile, eu şi soţia mea am finalizat divorţul nostru, după 13 ani de căsnicie. Am luat această decizie amiabil şi cu recunoştinţă pentru timpul petrecut împreună. Suntem binecuvântaţi cu copii frumoşi şi minunaţi, care vor fi în continuare centrul universului nostru în toate modurile. Vom continua să muncim împreună ca părinţi pentru a ne asigura mereu că ei primesc iubirea şi atenţia pe care le merită. Bineînţeles, este dureros şi dificil, aşa cum este pentru mulţi oameni care trec prin aceeaşi situaţie în fiecare zi în întreaga lume. Cu toate astea, ne dorim reciproc binele în următoarele capitole din viaţa noastră care nu au fost încă scrise. Şi vă rugăm să ne respectați intimitatea în timp ce traversăm zilele și săptămânile care urmează. Mulțumesc”, a declarat Tom Brady.

Gisele Bundchen şi Tom Brady sunt împreună din 2006, după ce Tom s-a despărţit de Bridget Moynahan, împreună cu care are un fiu, Jack, astăzi în vârstă de 15 ani. În timpul celor 13 ani de căsătorie, Gisele şi Tom au devenit părinţii a doi copii, Benjamin, în vârstă de 12 ani, şi Vivian, de 9 ani.