Magic News

Shakira a lansat “Monotonia”, un cântec în care vorbeşte despre sfârşitul poveştii sale de iubire cu Gerard Pique

Shakira a lansat un nou single, “Monotonia”, însoţit de un videoclip puternic, în care pare că a adunat toată suferinţa sa din ultima perioadă.

Este primul cântec după anunţul separării, un duet cu rapperul portorican Ozuna în care face referiri evidente, prin versuri și imagini, la fostul său iubit, starul FC Barcelona Gerard Pique.

„Nu a fost vina ta, nu a fost vina mea/ A fost vina monotoniei/ N-am spus niciodată nimic, dar m-a durut/ Știam că se va întâmpla asta (...) Dar, brusc, nu ai mai fost același/M-ai părăsit din cauza narcisismului tău“, sunt câteva dintre versurile melodiei.

Melodia este însoţită de un videoclip cu imagini puternice, în care vedem cu inima Shakirei ajunge pe jos, iar ea încearcă să o protejeze după care o încuie într-un seif. Bărbatul din videoclip poartă un hanorac alb și pantaloni de jogging gri, ținută asemănătoare cu una dintre cele purtate de Pique în videoclipul „Me Enamore“ (2017).


Clipul a fost regizat de Shakira și de Jaume de Laiguana, care a mai semnat, în trecut, alte videoclipuri ale artistei columbiene („Gypsy“, „Las de la Intuicion“).

Shakira s-a despărţit anul acesa de Gerard Pique după o relaţie de 10 ani, perioada în care cei doi au devenit părinţii a doi băieţii. Ea a vorbit recent despre ce a trăit: “Probabil că este cea mai neagră perioadă din viața mea. Uneori simt că e ca într-un coșmar din care mă voi trezi la un moment dat. Trebuie să aștept ca această rană din pieptul meu să se vindece. Vom vedea ce se va întâmpla“, a spus ea.