Magic News

Harrison Ford va juca în “Captain America: New World Order”

Harrison Ford va intra în Universul Marvel, urmând să îl interpreteze pe Thaddeus “Thunderbolt” Ross din filmul "Captain America: New World Order" (2024).

Cel de-al patrulea film din seria cinematografică “Captain America” va fi o continuare a evenimentelor prezentate în serialul “The Falcon and the Winter Soldier”, lansat în 2021 pe platforma de streaming Disney+.

Harrison Ford îl va înlocui astfel pe William Hurt, care a încetat din viaţă în 2021 la vârsta de 71 de ani. El a interpretat personajul Thaddeus "Thunderbolt" Ross în cel de-al doilea lungmetraj produs vreodată de Marvel Studios, "The Incredible Hulk" (2008).

Acest personaj este un general de armată care a avut un rol esenţial în transformarea omului de ştiinţă Bruce Banner (interpretat atunci de Edward Norton) în supereroul Hulk.

Generalul Ross a apărut din nou în filmul din 2016 “Captain Amwerica: Civil War” în funcţia de Secretar de Stat. După scurte apariţii episodice în “Avengers: Infinity War” şi “Avengers: Endgame", William Hurt l-a interpretat pentru ultima dată pe generalul Ross în filmul “Black Widow” din 2021.

În vârstă de 80 de ani, Harrison Ford a jucat roluri principale şi în francizele "Star Wars", "Indiana Jones", "Blade Runner" şi "Jack Ryan". În 2023, el va putea fi văzut în cel de-al cincilea film din seria “Indiana Jones”.