Magic News

A apărut păpuşa Barbie inspirată de Tina Turner în “What’s Love Got To Do With It”

Compania Mattel a lansat o păpuşă Barbie cu chipul artistei Tina Turner pentru a aniversa 40 de ani de la lansarea hit-ului „What’s Love Got To Do With It”.

Păpuşa are o ţinută inspirată din celebrul videoclip filmat de Tina în anii 80: o fustă din piele şi un top, geacă de blugi, dresuri negre, pantofi cu toc. La fel ca şi artista, părul este tapat şi are mult volum.


„Barbie este mândră să onoreze cariera de neegalat a ‘Reginei Rock ‘n Roll’ cu o păpuşă Barbie. Colecţionarii şi fanii muzicii deopotrivă pot sărbatori icoana muzicii cu noua păpuşă Signature #Barbie.”, a scris compania.


În vârstă de 82 de ani, Tina Turner a declarat: „Sunt onorată să îi urez bun venit lui Barbie a mea în grupul de femei pioniere deja existent şi să includ cât mai mulţi copii în călătoria mea.”


Primul stoc de păpuşi Barbie cu chipul Tinei s-a epuizat deja, însă compania promite că vor fi lansate noi păpuşi în curând.

Tina Turner este una dintre cele mai iubite artiste din toate timpurile. Cu look-ul şi vocea sa inconfundabile, Tina a cucerit milioane de inimi. Drumul său în muzică a început o data cu relaţia abuzivă pe care a avut-o cu Ike Turner. În 1976, după 10 ani de abuzuri, Tina a reuşit să îşi ia soarta în mâini şi i-a atras atenţia lui David Bowie şi celor de la Capital Record. Era 1983 când Tina Turner a semnat un contract doar cu numele său şi începutul unei cariere solo de excepţie.