Magic News

Michelle Pfeiffer, şocată de moartea lui Coolio. Mesajul emoţionant al actriţei

Rapper-ul american Coolio a murit la vârsta de 59 de ani, iar decesul lui a şocat o lume întreagă.

Michelle Pfeiffer a fost extrem de afectată de dispariţia artistului. Cei doi s-au cunoscut în anii 90 când Coolio a scris hit-ul “Gangsta’s Paradise”, de pe coloana sonoră a filmului “Dangerous Minds”, în care actriţa a jucat în anul 1995.


Miercuri, Coolio şi-a vizitat un prieten şi a fost găsit mort în baie, medicii bănuind că a făcut un infarct. Nu există suspiciuni că ar fi consumat droguri sau alte substanţe interzise, iar autopsia va stabili cauza exactă a decesului.

“Sunt devastată să aud de moartea acestui mare artist, Coolio. O viață care s-a sfârșit mult prea repede. După cum mulți dintre voi știu, am lucrat cu el la filmul Dangerous Minds, în 1995. A câștigat un Grammy pentru impecabila coloană sonoră pe care a realizat-o și cred că este unul dintre motivele pentru care v-a plăcut atât de mult filmul. A fost atât de atent! Cântecul îmi dă și acum fiori, 30 de ani mai târziu. Le transmit membrilor familiei sale iubire și lumină. Odihnește-te în putere, Artis Leon Ivey Jr.”, a scris, cu emoție, Michelle Pfeiffer, care a distribuit și o imagine în care apare alături de muzician.