Magic News

Monica Bellucci şi Deva, fiica ei, au strălucit la Săptămâna Modei de la Milano

Milano a devenit pentru o săptămână capitala absolută a modei, perioadă în care au avut loc zeci de prezentări de modă.

Top modele şi celebrităţi au fost prezente în cele mai cunoscute locaţii pentru a defila sau a urmări show-urile de modă ale marilor case.

Sunt doi ani de când Deva, fiica actorilor Monica Bellucci şi Vincent Cassel, este imaginea Dolce&Gabbana, iar tânăra a defilat acum pentru casa italiană, urmărită cu multă emoţie de mama ei din primul rând. Deva îşi continuă cariera în modelling şi a prezentat o creaţie pret-a porter a Casei Dolce&Gabbana pentru sezonul primăvara-vară 2023. Monica Bellucci a luat loc în primul rând alăuri de Eva Herzigova şi Bianca Balti. Deva s-a remacat cu rochia sa din dantelă neagră accesorizată cu mănuşi şi şoşete transparente şi un medalion cu cruce.

În luna iulie, Deva a defilat tot pentru Dolce&Gabbana în prezentarea Alta Moda de la Siracuza, tânara fiind şi imaginea parfumului Dolce.

“Am părinţi foarte deschişi care mi-au ferit o mare libertate de care am ştiut să profit cu resonsabilitate”, a povestit tânăra de 18 ani. Prin urmare, după ce şi-a terminat studiile la Paris, ea a mers la New York împreună cu iubitul ei pentru a-şi da seama ce vrea să facă în continuare.

“Un an de pauză pentru a face bilanțul și a decide ce vreau cu adevărat (...). Când eram mai mică, nu voiam să fac filme. Acestă meserie nu mă atrăgea deloc. Acum mă gândesc la asta din ce în ce mai serios. Părinții mei mă sfătuiesc şi mă încurajează să fac propriile mele alegeri.”