Magic News

Apple TV+ a anunțat data de lansare a documentarului „Selena Gomez: My Mind and Me”: VIDEO

AppleTV+ a anunțat data oficială de lansare a documentarului mult așteptat, „Selena Gomez: My Mind and Me”, care va avea premiera la nivel global pe 4 noiembrie 2022.

Documentarul este regizat de Alek Keshishian, care a regizat și documentarul apreciat de critici Madonna: Truth or Dare. Filmul este al doilea proiect de colaborare între AppleTV și producătorii Lighthouse Management Media și filmele Interscope, după documentarul nominalizat la Emmy Billie Eilish: The World’s a Little Blurry.

Selena Gomez: My Mind and Me va urmări călătoria starului pop Selena Gomez în procesul sănătății mintale, după ani de faimă și celebritate. Documentarul va prezenta imagini brute și intime ale vieții sale personale de zi cu zi și se întinde pe o perioadă de șase ani, până la momentul actual din cariera ei. Descrierea oficială a emisiunii Apple TV+ pentru documentar spune:

„După ani în lumina reflectoarelor, Selena Gomez atinge o celebritate de neimaginat. Dar, exact când atinge un nou vârf, o întorsătură neașteptată o trage în întuneric. Acest documentar unic de crud și intim pune călătoria ei de șase ani într-o nouă lumină.”

Continuarea AICI