Magic News

Fiii Regelui Charles al III-lea, din nou împreună

Moartea Reginei Elisabeta a II-a şi proclamarea ca rege a lui Charles al III-lea a schimbat lucrurile în familia regală britanică.

Prinţul William şi Prinţul Harry, cei doi fii ai lui Charles al III-lea au apărut din nou împreună după o perioadă tensionată marcată de distanţarea lui Harry de familia regală şi mutarea lui în Statele Unite.

Împreună cu soţiile lor, Kate şi Meghan, William şi Harry au ieşit în faţa Castelui Windsor pentru a le mulţumi celor care i-au lăsat un omagiu Reginei. Cei patru au avut parte de o primire foarte călduroasă din partea publicului, extrem de ataşat de Regina Elisabeta a II-a care a domnit timp de 70 de ani. William, Kate, Harry şi Meghan au fost foarte apropiaţi de cei prezenţi, strângând mâini, vorbind cu ei şi zâmbindu-le.

Proclamat rege pe 10 septembrie, Charles al III-lea este cel care i-ar fi cerut Prinţului William să facă pace cu fratele lui, în această perioadă dificilă pentru familia regală. William a acceptat să facă un efort şi să reia legătura cu fratele lui, iar prima lor apariţie împreună, o adevărată surpriză, a fost extrem de apreciată.