Magic News

Andreea Marin şi Violeta, fiica ei, au o tradiţie în prima zi de şcoală

Violeta, fiica Andreei Marin, urmează o şcoală particulară, iar adolescentă a început deja cursurile.

Andreea şi-a condus fiica la liceu şi aşa, cum fac de când Violeta era doar o copilă, s-au fotografiat în curtea şcolii.

„La fiecare început de an școlar, de când era de-o șchioapă, facem fotografia acestei zile împreună, în curtea școlii. Evit să o numesc „liceu” acum, deși am fată mare, doar două imagini ca aceasta ne mai despart de absolvire și de studiile superioare, nu-mi vine a crede că s-a scurs timpul atât de repede… Dumnezeu știe cel mai bine câte lacrimi, emoții, bătăi de inimă se ascund în spatele zâmbetului de mamă… Și ce nesfârșită dragoste! #violeta”, a transmis Andreea Marin pe Instagram.


Vedeta de televiziune a dezvăluit în urmă cu ceva timp ce planuri de viitor are fiica ei, care are acum 14 ani:

”Mi-a mărturisit de curând că îşi doreşte să urmeze cursurile facultăţii de drept. Sunt uimită! Îi place partea asta artistică a vieţii, are de la ambii părinţi ce să moştenească în acest domeniu, dar mă bucură realismul ei. Şi-a dat seama de nişte lucruri. Citeşte foarte mult în domeniu, deşi are o vârstă fragedă. Tot ce îmi doresc este să fie fericită. Nu vreau să am un copil excepţional, perfect, mă bucur că e bună la şcoală, dar nu asta e scopul meu în viaţă”, declara Andreea Marin despre fiica ei.