Magic News

Serena Williams joacă ultimul turneu al unei cariere fabuloase. Cât costă biletul la un meci al ei la US Open

Serena Williams şi-a anunţat retragerea din tenis după o carieră fantastică de-a lungul căreia a câştigat foarte multe turnee.

Sportiva va juca pentru ultima oară acasă la ea, la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, care are loc între 29 august şi 11 septembrie.

Publicul este nerăbdător să o vadă pe Serena, iar biletele din primele zile s-au epizat imediat. Dacă acestea costau iniţial 35 de dolari acum se vând și cu 7.000 de dolari şi toată lumea îşi doreşte să prindă loc pe Arthur Ashe Stadium, arena pe care este aşteptată să evolueze Serena.

Fanii ei speră ca aceasta să joace cât mai mult în ultima ei competiţie din tenis pentru ca retragerea sa să fie una de vis.

Cele mai mari succese ale Serenei

În vârstă de 40 de ani, Serena Williams are în palmares 23 de titluri de Grand Şlem după ce a jucat 33 de finale de Grand Şlem.

Un al 24-lea titlu de Grand Slam ar fi egal cu recordul all-time deținut de Margaret Court.

Williams a fost No 1 mondial timp de 319 săptămâni, aceasta fiind a treia performanță din toate timpurile după Steffi Graf (377) și Martina Navratilova (332).

După ce a împlinit 30 de ani, ea a câştigat 10 titluri de Grand Slam, lucru pe care nicio altă jucătoare nu l-a mai realizat.

Este prima jucătoare din Open Era cu titluri la simplu câştigate, pe parcursul a patru decenii!

În 2019 a jucat finala de la Wimbledon, pierdută în fată Simonei Halep, fiind cea mai în vârstă jucătoare din Open Era ajunsă în acest punct al competiţiei, ea având 37 de ani şi 291 de zile. A urmat finala la US Open, la 37 de ani și 346 de zile şi un nou record pentru ea.