Magic News

Povestea celor trei rochii de mireasă Ralph Lauren purtate de Jennifer Lopez

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit a doua oară, de data aceasta în faţa familiilor şi prietenilor.

Ceremonia a avut loc în Georgia, iar artista a ştiut exact ce şi-a dorit, dezvăluie Vogue, care ne spune şi povestea celor trei rochii de mireasă Ralph Lauren aleasă de Jennifer.

Rochia principală, pe gât, un adevărat simbol al casei de modă, a fost creată din 1000 de batiste şi 500 de metri de ţesătură. Volanele au fost ataşate manual, iar rezultatul este o fustă voluminoasă, romantică. Un voal imens a dat un plus de dramatism. Ben s-a asortat cu mireasa, purtând un tuxedo alb, Ralph Lauren Couture, pantaloni negri şi papion negru. Cei cinci copii au avut, de asemenea, ţinute Ralph Lauren. 


Ceremonia a durat 45 de minute şi a avut loc într-o bisercă, aflată în grădină şi create special pentru această ocazie. Structura metalică a fost decorată cu Delphinium, la fel ca şi arcadele. După ceremonie, toată lumea a participat la un cocktail în casă, după care invitaţii au mers la cina din hambar, de care a fost responsabil bucătarul Bruce Moffett. Seara s-a terminat cu servirea tortului, o petrecere şi un foc de artificii.


Jennifer a îmbrăcat alte două rochii Ralph Lauren create special pentru ea, una cu şiraguri de perle în cascadă, iar cealaltă tip sirenă, cu cristale Swarovski în zona pieptului.


Duminică, cuplul le-a oferit invitaţilor un brunch, iar nunta lor a fost una ca din basme, care a durat 3 zile.


Este considerată de Vogue punctul culminant al unei poveşti de iubire începută în urmă cu 20 de ani. Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au cunoscut la filmările producţiei “Gigli”. În 2001, actorul îi oferea un inel cu diamant roz, însă în 2003, chiar înainte de nuntă, cuplul îşi anunţa despărţirea din cauza mediatizării excesive. În ianurie 2004 s-au despărţit în mod oficial, iar pentru Jennifer a urmat căsătoria cu Marc Anthony, tatăl gemenilor săi. Ben s-a căsătorit cu Jennifer Garner şi este tatăl a trei copii. Căsătoriile lor s-au încheiat, au urmat şi alte relaţii, însă în aprilie 2021, Jennifer şi Ben s-au regăsit.