Magic News

George, Charlotte şi Louis vor merge la o şcoală nouă din septembrie

Ducii de Cambridge vor părăsi Kensington Palace pentru a locui la Windsor începând din această toamnă, iar cei trei copii ai lor vor schimba din acest motiv şcoala.

George, Charlotte şi Louis vor merge din luna septembrie la Lambrook School din Berkshire, care se află la 15 minute de mers cu maşina de locuinţa lor, Adelaide Cottage.

Kate şi William s-au declarat recunoscători pentru educaţia pe care copiii au primit-o la Thomas’s Battersea. „Altețele lor regale sunt extrem de recunoscătoare față de școala Thomas’s Battersea, unde George și Charlotte au avut un început fericit al educației lor din 2017 și, respectiv, 2019 și sunt încântați că au găsit o școală care împărtășește valori similare pentru toți cei trei copii ai lor.”, este declaraţia oficială a Ducilor.

„Suntem încântați că Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis ni se vor alătura în septembrie și așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm familia, precum și pe toți noii noștri elevi, în comunitatea noastră școlară”, a declarat directorul şcolii unde vor studia copiii.

Mutarea are legatura cu cei trei copii: „Este o decizie pe care cei doi părinţi au luat-o pentru a le oferi copiilor un start în viaţă normal pe cât posibil”, a explicat o sursă apropiată cuplului, citată de agenţia Press Association. „Au vrut să le poată oferi lui George, Charlotte şi Louis puţin mai multă libertate decât în ​​centrul Londrei”, potrivit aceleiaşi surse.

Costurile noii şcolii sunt unele foarte ridicate, un an de şcolizare fiind aproximativ 17500 de lire. Fondată în1860, Lambrook School se află în mijlocul unui vast parc şi oferă o educaţie la standard înalte. Printre activităţile pe care George, Charlotte şi Louis le pot încerca se află cursurile de gătit, polo, golf, şahul, judo sau public speaking. De asemenea, şcoala are multe activităţi creative, precum cursuri de teatru şi muzică.