Lady Gaga confirmă că va fi Harley Quinn în “Jocker 2”. Teaser muzical lansat de artistă

Lady Gaga face parte din distribuţia filmului “Jocker 2”, artista confirmând acest rol printr-un teaser muzical.

Share

Gaga va juca alături de Joaquin Phoenix în continuarea “Joker: Folie à Deux”, iar celebrul actor revine în rolul lui Jocker, după ce în anul 2019 a primit Premiul Oscar pentru Cel mai bun actor în rol principal. Era al doilea actor care a câştigat un Premiu Oscar pentru interpretarea lui Joker, după Heath Ledger care a câştigat postum Oscarul pentru Cel mai bun actor în rol secundar pentru interpretarea sa din 2008 a personajului din "The Dark Knight".

Teaserul lansat de lady Gaga este pe melodia "Cheek to Cheek", cover pe care Gaga l-a cântat alături de Tony Bennett.

Revista Variety anunţa că Lady Gaga este în cărţi pentru rolul lui Harley Quinn în continuarea lui “Jocker”, care va fi un musical. "Folie à deux" se referă la termenul medical ce desemnează o psihoză care afectează doi indivizi sau mai mulţi, în general membrii aceleiaşi familii. Singurul prieten apropiat căruia Joker i-ar putea împărtăşi această tulburare este nimeni altul decât Harley Quinn, un personaj creat prima dată pentru "Batman: The Animated Series" la începutul anilor 1990.

“Joker”, în regia lui Todd Phillips a devenit un adevărat fenomen de box office în 2019, depăşind 1 miliard de dolari încasări la nivel mondial. Pelicula povestea suferinţele, umilinţele şi nebunia lui Arthur Fleck, actor şi clovn, care se lupta să găsească succesul şi respectul.


Share