Magic News

Lady Gaga confirmă că va fi Harley Quinn în “Jocker 2”. Teaser muzical lansat de artistă

Lady Gaga face parte din distribuţia filmului “Jocker 2”, artista confirmând acest rol printr-un teaser muzical.

Gaga va juca alături de Joaquin Phoenix în continuarea “Joker: Folie à Deux”, iar celebrul actor revine în rolul lui Jocker, după ce în anul 2019 a primit Premiul Oscar pentru Cel mai bun actor în rol principal. Era al doilea actor care a câştigat un Premiu Oscar pentru interpretarea lui Joker, după Heath Ledger care a câştigat postum Oscarul pentru Cel mai bun actor în rol secundar pentru interpretarea sa din 2008 a personajului din "The Dark Knight".

Teaserul lansat de lady Gaga este pe melodia "Cheek to Cheek", cover pe care Gaga l-a cântat alături de Tony Bennett.

Revista Variety anunţa că Lady Gaga este în cărţi pentru rolul lui Harley Quinn în continuarea lui “Jocker”, care va fi un musical. "Folie à deux" se referă la termenul medical ce desemnează o psihoză care afectează doi indivizi sau mai mulţi, în general membrii aceleiaşi familii. Singurul prieten apropiat căruia Joker i-ar putea împărtăşi această tulburare este nimeni altul decât Harley Quinn, un personaj creat prima dată pentru "Batman: The Animated Series" la începutul anilor 1990.

“Joker”, în regia lui Todd Phillips a devenit un adevărat fenomen de box office în 2019, depăşind 1 miliard de dolari încasări la nivel mondial. Pelicula povestea suferinţele, umilinţele şi nebunia lui Arthur Fleck, actor şi clovn, care se lupta să găsească succesul şi respectul.