Magic News

Tom Cruise este cel mai bine plătit actor de la Hollywood. Suma fabuloasă încasată pentru “Top Gun: Maverick”

Tom Cruise se află în vârful industriei cinematografice de 40 de ani, iar datorită filmului “Top Gun: Maverick” a devenit cel mai bine plătit actor de la Hollywood.

Este clar anul lui Tom Cruise care s-a clasat pe primul locul în topul Variety al celor mai bine plătiţi actori. Producţia “Top Gun: Maverick” i-a adus în cont 100 de milioane de dolari, filmul Paramount având încasări de 1,2 miliarde de dolari.

Actorul povestea că nu pleacă niciodată în vacanţă, el simţindu-se recunoscător pentru mesaria care i-a oferit şansa să călătorească peste tot în lume. Un şef de studio de la Hollywood crede că cei mai mulţi actori nu îşi merită salariile, însă Tom Cruise şi poate Dwayne Johnson, care a primit 22,5 milioane de dolari pentru “Black Adam” îşi justifică încasările.

Pe locul al doilea se află Will Smith cu 35 de miloane de dolari, bani primiţi pentru “Emancipation”, un film difuzat de Apple TV+. Urmează doi mari actori de la Hollywood, Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt, fiecare cu câte 30 de milioane.

Clasamentul este completat de Chris Hemsworth (Extraction 2), Denzel Washington (Equalizer 3), Vin Diesel (Fast X), Joaquin Phoenix (Joker 2), Tom Hardy (Venom 3), Will Ferrell şi Ryan Reynolds (Spirited), fiecare cu câte 20 de milioane de dolari.

Ryan Gosling şi Margot Robbie, starurile din mult aşteptatul “Barbie”, au încasat câte 12,5 milioane de dolari.