Magic News

5 filme cu Austin Butler, protagonistul din "Elvis"

Austin Butler poate fi o nouă față pentru multe audiențe, dar cariera sa se întinde pe parcursul ultimilor cincisprezece ani, în care actorul a apărut într-o serie de filme și seriale TV bine cunoscute.

Actorul s-a născut în Anaheim, California, în anul 1991. Și-a început cariera în show-ul Nickelodeon, "Ned’s Declassified School Survival Guide". A apărut apoi în mai multe reclame și a deținut roluri în seriale ca "Hannah Montana", "Zoey 101", "Out of Jimmy’s Head" și "iCarly." Apoi a pus mâna pe un rol mai mare și mai diferit, ca James în "Zoey 101". Și-a făcut debutul în film în 2009 cu „Aliens in the Attic”, regizat de John Schultz. Filmul a primit recenzii mixte de la critici și nu a reușit să evolueze la box office. În 2010, a devenit parte din serialul american de televiziune pentru adolescenți „Life Unexpected”, unde a jucat rolul lui „Jones Mager”. Apoi a apărut în seriale de televiziune și emisiuni precum „CSI: NY” (2011), „Switched at Birth” (2011-2012), „Are You There, Chelsea?” (2012), „The Carrie Diaries” (2013-2014). ), „Arrow” (2014-2015) și „The Shannara Chronicles” (2016-2017).

Austin Butler joacă acum rolul Regelui rock n roll în filmul Elvis, care rulează pe marile ecrane din România. Deci, până acum, pare să fi făcut o treabă extraordinară. După ELVIS, următorul său hit este Dune: Part Two din 2023 ca Feyd-Rautha Harkonnen (sau Sting, dacă cunoașteți adaptarea Dune din 1985). Haideți să descoperim în emisiunea de astăzi care sunt cele mai notabile roluri ale tânărului star de la Hollywood până în prezent:

1. Once Upon a Time ... in Hollywood (2019) 

Once Upon A Time... In Hollywood este regizat de prolificul Quentin Tarantino. Filmul din 2019 a primit în mare parte recenzii pozitive și a ajuns să fie considerat unul dintre cele mai vizionate filme ale regizorului din toate timpurile. Austin Butler îl interpretează pe Tex, o versiune fictivă a lui Charles Denton Watson Jr., un membru în viață al cultului familiei Manson care a participat la uciderea înfiorătoare a lui Sharon Tate. În anul 1969, o nouă lume se întrevede pe platourile de filmare de la Hollywood, iar noua realitate îi cam prinde pe picior greșit pe vedeta TV Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) și dublura care îi interpretează cascadoriile, Cliff Booth (Brad Pitt). În timp ce aceştia se străduiesc să se afirme în noul context, actrița Sharon Tate (Margot Robbie), vecina lui Dalton, este implicată într-o poveste suspectă, legată de crimele odioase ale clanului Charles Mason. Cu toate acestea, în adevărata manieră a lui Tarantino, evenimentele istoriei sunt schimbate drastic în acest film, Tex și compatrioții săi întâmpinând morți înfiorătoare înainte de a putea comite crima infamă.

Continuarea AICI