Magic News

Quenn şi Adam Lambert au cântat “Nessun Dorma” în Italia, un omagiu adus lui Luciano Pavarotti

Queen şi Adam Lambert au pornit într-un turneu european, iar una dintre opriri a fost la Bologna, în Italia.

Artiştii şi-au surprins publicul cu o interpretare a ariei „Nessun Dorma” din ultimul act al operei “Turandot” compusă de Giacomo Puccini. Celebra arie muzicală a fost popularizată în special de tenorul Luciano Pavarotti, bun prieten cu Brian May. În 1990, Pavarotti cânta “Nessun Dorma” în timpul Campionatului Mondial de Fotbal din Italia şi toată lumea era cucerită de această arie.

Quenn şi Adam Lambert au reuşit astfel să creeze unul dintre cele mai frumoase momente ale serii, iar Adam a impresionat cu prestaţia sa.


După concert, Brian May a scris: „Un cadou spontan pentru Bologna aseară!!! Sunt atât de mândru de Adam!!! Îl văd pe dragul nostru prieten Luciano zambind!! Let’s Rock în seara asta!!! Bri.”

Artistul în vârstă de 75 de ani le-a mulţumit fanilor din Italia: „Mulţumim fanilor din prima seară din Italia. MULŢUMESC, #Bologna Beauties!!! Ce noapte extraordinară Ştiţi, tot acest turneu a fost uimitor – dar cred că la nivel de pasiune şi volum pur, voi aseară aţi fost cei mai buni! Ei bine, până acum! Ce va aduce seara asta? Vă mulţumim pentru primire!”

Brian May a vorbit şi despre bucuria de a susţine concerte după cei doi ani de pandemie. “Să vezi feţele oamenilor şi să stabileşti un contact vizual, să vezi mâinile agitându-se, să auzi strigătele de bucurie, toate acestea nu seamănă cu nimic altceva de pe pământ… Cea mai mare bucurie pentru noi este să resimţim participarea şi pasiunea voastră”.