Magic News

Novak Djokovic - Imagini adorabile cu familia la Wimbledon unde a devenit din nou campion

Novak Djokovic a câştigat al 7-lea titlu la Wimbledon şi cel de-al 21-lea Grand Slem din cariera sa impresionată.

Sportivul sârb a venit în Anglia împreună cu familia sa, care l-a susţinut la fiecare meci. După ce Novak a devenit din nou campion la Wimbledon, el şi-a adus copiii şi soţia pe iarba londoneză.

“Part-time champion... full-time dad”, este mesajul de pe pagina de Facebook Wimbledon, unde am descoperit câteva imagini adorabile cu Novak. Acesta a aleargat împreună cu copiii lui în jurul terenului, şi-a purtat fetiţa în spate şi a realizat câteva fotografii cu familia şi trofeul.

Ori de câte ori poate, Novak îşi face timp să joace tenis cu fiul lui, Stefan, în vârstă de 8 ani. Se pare că puştiul este atras iremediabil de acest sport. “Mă priveşte cum joc, analizează meciurile, vorbim mult despre aceste lucruri”, a declarat Novak. Stefan se vede deja la Wimbledon. “În acest moment este îndrăgostit de tenis, iar dorinţa sa a fost mereu să fie la Wimbledon”.

Alături de Stefan, un alt copil a trăit un moment de vis la Wimbledon. Este vorba despre Prinţul George, care a asistat la finală împreună cu părinţii săi, şi a făcut cunoştinţă cu Novak, care l-a lăsat să ţină trofeul.