Magic News

Simona Halep face nuntă anul acesta

Simona Halep şi Toni Iuruc se pregătesc de nuntă, eveniment care va avea loc anul acesta.

Cei doi s-au căsătorit civil anul trecut, iar acum se vor cununa religios pe 13 noiembrie 2022. Petrecerea va fi organizată la Cazinoul din Sinaia, o locaţie foarte selectă, iar lista invitaţiilor va cuprinde aproximativ 300 de persoane.

„Mulţumesc pentru urările de casă de piatră. Da, informaţia este corectă. În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată. Dacă vreţi să discutaţi de tenis, vă rog s-o întrebaţi pe Simona. Ea se ocupă de partea de tenis, ea este specialista, campioana familiei”, a declarat Toni Iuruc, scrie Hotnews.

Simona Halep a avut o prestaţie bună la Wimbledon, unde s-a oprit în semifinale după ce a fost învinsă de Elena Rybakina, cea care a câştigat trofeul.

Patrick Mouratoglu, antrenor francez al Simonei, este mulţumit de evoluţia ei şi a anunţat programul sportivei pentru următoarea perioadă: „Programul este unul clar: va începe cu o vacanță, de care are nevoie. Apoi, urmează Washington, Toronto, Cincinnati și US Open, cu o săptămână de antrenamente. S-a antrenat destul și are un ritm foarte bun. E mai bine să joace.”