Magic News

Johnny Depp ar putea reveni în “Piraţii din Caraibe”. Suma uriaşă pentru care va fi din nou Jack Sparrow

Johnny Depp poate reveni în franciza “Piraţii din Caraibe” după ce Disney a renunţat la el în 2018, însă compania şi-l doreşte din nou în filmele sale.

Între timp, actorul în vârstă de 59 de ani şi-a reabilitat imaginea, câştigând procesul de defăimare cu Amber Heard, iar Disney îl vrea înapoi.

Iar suma pe care Depp ar putea să o primească este una uriaşă, aproximativ 300 de milioane de dolari. Depp a jucat în cinci filme din “Piraţii din Caraibe” şi ar putea urca din nou la bordul vasului “Perla Neagră”, reluând rolul iconic al lui Jack Sparrow, care a făcut din el un superstar şi unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood.

Disney îşi doreşte să lucreze din nou cu Depp şi i-a oferit nu unul, ci două proiecte: „Se pare că înțelegerea este ca Johnny Depp să revină ca Jack Sparrow în Pirații din Caraibe 6 și un serial Disney Plus despre viața timpurie a Căpitanului Perlei Negre”, a declarat o sursă.

„Ceea ce pot să vă spun este că studioul a scris deja o schiță pentru un film despre Jack Sparrow, așa că speră că Johnny îi va ierta și va reveni ca personajul său iconic”, a continuat aceeaşi sursă.