Magic News

Johnny Depp a câştigat procesul de defăimare împotriva fostei soţiei, Amber Heard

Johnny Depp a câştigat procesul de defăimare împotriva fostei sale soţii, Amber Heard, şi urmează să primească daune de 15 milioane de dolari.

Amber Heard l-a defăimat pe Johnny Depp, declarând că a fost victima violenţei domestice. A fost un proces foarte mediatizat în care au apărut detalii despre căsătoria celor doi şi în urma căruia judecătorii au decis că afirmaţiile lui Amber au fost “false”, ea dând dovadă de “răutate” la adresa fostului soţ.

Amber Heard va trebui să îi plătească fostului soţ 15 milioane de dolari, iar ea va primi daune compensatorii în valoare de 2 milioane de dolari.

„Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte. Sunt devastată că muntele de dovezi nu a putut să treacă de puterea și influența disproporționate ale fostului meu soț. Sunt și mai dezamăgită de ce înseamnă acest verdict pentru alte femei. Este un pas în spate. Întoarce ceasul într-o perioadă în care faptul că o femeie vorbește însemna că va fi umilită public. Ne întoarce la ideea că violența împotriva femeilor nu trebuie să fie luată în serios. Sunt tristă că am pierdut acest proces. Dar sunt și mai tristă de faptul că pare că am pierdut un drept pe care credeam că îl am ca americancă – de a vorbi liber și deschis”, a transmis actriţa într-un mesaj.

În vârstă de 58 de ani, Johnny Depp a cerut daune în valoare de 50 de milioane de dolari pentru că s-a considerat defăimat când ea l-a numit „o persoană publică care reprezintă abuzul domestic” într-un articol din ziarul The Washington Post. Actorul a declarat că a pierdut din acest motiv mai multe roluri şi oportunităţi.

Amber Heard a cerut, în schimb, daune de 100 de milioane de dolari, acuzându-l pe avocatul actorului că a numit afirmaţiile ei “înşelătorie”. Starul din “Piraţii din Caraibe” a negat că ar fi lovit-o pe Amber Heard, declarând că ea a devenit violentă în timpul mariajului lor. Cei doi s-au cunoscut în 2011, când filmau “The Rum Diary” şi s-au căsătorit în 2015 pentru a divorţa doi ani mai târziu.