Make Life Magic

Alex Delea: „Fii om bun și o să ai numai de câștigat!”

Pare că una dintre cele mai importante lecții de la Survivor vine acum, după încheierea competiției.

Alex Delea, câștigătorul de la Survivor România 2022, este o explozie de energie și optimism. Spune că bucuria lui depinde de bucuria pe care o transmite în jurul său.

Este, clar, tipul de om care simte mai multă încântare când oferă decât când primește. Dar Alex începe să învețe să primească. Nu mă refer la premiul în bani, ci la dragostea și admirația românilor. Mărturisește că valul de iubire cu care a fost întâmpinat în țară îl copleșește și îl lasă fără cuvinte, deși are, de obicei, vorbele la el.  Faptul că a oferit, de-a lungul vieții, iubire fără să se aștepte să i se întoarcă, dar acum se întoarce, „ca un tăvălug”, este cel mai magic lucru care i se întâmplă.

Descoperă de ce seamănă Survivor cu o lecție concentrată de viață, de ce succesul lui Alex Delea a depins, la un moment dat, de niște sare și ce a învățat despre sine în timp ce și-a asumat cea mai mare provocare din viața sa. Totodată, Alex ne-a vorbit despre Mămăița lui, persoana pe care o iubește cel mai mult și ne-a explicat de ce își începe fiecare zi cu muzică și veselie. Ascultă podcastul Magic People și află secretele din mintea unui învingător!

Foto: Mihai Vasilescu


Magic People: Alex Delea

Make Life Magic, 00:43:01

Iulia Roșu, medic specialist în dermatologie și estetică medicală. Despre îngrijirea tenului matur.

Make Life Magic, 00:57:26

Matei Stănculescu, psiholog. Despre greșelile pe care le plătim cu sănătatea noastră mintală.

Make Life Magic, 01:02:02

Mirela și Liviu Mihăileanu, fondatorii Asociației Tzuby's Kids. Despre adopție și destine schimbate în bine.

Make Life Magic, 00:44:36