Magic News

Lilibet, fetiţa lui Harry şi Meghan, a împlinit un an. Primul portret oficial

Prinţul Harry şi Meghan Markle au asistat la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, iar acum au dezvăluit primul portret oficial al fetiţei lor, Lilibet Diana.

Cuplul a publicat în luna decembrie o fotografie în care Lilibet a putut fi văzută pentru prima dată, însă acum este vorba de primul portret.

Fotografia a fost postată de fotograful Misan Harriman, un prieten al familiei, care a surprins-o pe Lilibet stând în iarbă, la Frogmore Cottage, locuinţa ducilor de Sussex în Marea Britanie. Fetiţa este îmbrăcată cu o rochiţă bleu şi are un accesoriu în păr. Cu ochii albaştri şi părul său roşcat, Lilibet seamănă foarte mult cu tatăl său, dar şi cu Archie, fratele ei.


O a doua fotografie care a fost postată, una alb-negru, o înfăţişează pe Meghan ţinându-şi fetiţa în braţe, care are alături mai mulţi prieteni.

"A fost un privilegiu să sărbătoresc prima aniversare a lui Lilibet cu familia mea şi a ei! Bucurie şi pictură pe faţă de jur împrejur!", a scris fotograful. 

Invitaţii la petrecere s-au bucurat de un tort făcut de cofetarul londonez Claire Ptak, cea care a creat şi tortul de nuntă al lui Harry şi Meghan în 2018.

Regina Elisabeta a II-a a cunoscut-o acum pentru prima data pe Lilibet, fetiţa care poartă numele său de alint. Harry şi Meghan au asistat la ceremonia de la catedrala St Paul, după care, pe 3 iunie, Archie şi surioara lui şi-au petrecut timpul la Castelul Windsor în compania Reginei Elisabeta.